Todra (2010) Marokko

På flyet til Marrakech. Ulf, Oddgeir, Anders og Lene. Matpause på den (9 timer) lange bilturen fra Marrakech over Atlasfjellene til Todra. Som alltid i Marokko, etter maten er det på tide med litt te. el framme i Todra og Kasbah Les Roches.
Utsikt fra soverommet. Regnsikker terrasse. Gutta på vei til første klatreøkt. Bilde mot et par Dirham.
Axel klatrer på Kilimanjaro Left. Oddgeir klatrer på Kilimanjaro Left. Anders klatrer på Kilimanjaro Left. Sector Elephant.
Anders klatrer på Azamer. Anders klatrer på Azamer. Utsikt mot Todra Gorge. Litt jordbruk er det også plass til i det ellers så tørre landskapet. Anders og Axel ved stien over elva.
Standard middag - tagine. g etter maten er det tid for te ("Berber whiskey"). Anders har akkurat kjøpt den lokale klatreføreren. Håndtegnet av Hassan Mouhajir. Lene strekker ut på Les Jardins.
Anders klatrer på Les Jardins. Anders klatrer på Les Jardins. Lene og Oddgeir pakker sammen etter en dag på Les Jardins. Damene jobber på den vesle åkeren ved Les Jardins.
Standard i Marokko: Drosja kjører ikke før det er minst fire bak og tre foran. Nærmeste by fra Todra er Tinghir. Tinghir. Standard middag - tagine, her i Tinghir.
Standard do. Klatring på El Caos. Martin klatrer hardt på El Caos. En svenske i Marokko. Ulf klatrer på El Caos.
Anders klatrer på El Caos. Vanlig transportmiddel. Axel på Smouf ond web (4 tl.) i sector Pilier Du Couchant. Ulf og Axel på Smouf ond web.
Lene og Ulf på Smouf ond web. På toppen av Smouf ond web. Smouf ond web. På vei til sanddynene i Sahara.
Kameltur i Sahra. Sanddyner store som fjell. Verdens største sandkasse. Verdens største sandkasse.
er blir det sand mellom tærne, i håret, i underbuksa osv. å vei til Petite Gorges. Effektiv utnyttelse. Anders klatrer i Petite Gorges.
Anders klatrer i Petite Gorges. Lene klatrer i Petite Gorges. Axel og Berber-Ulf spiser lunch. Standard butikklokale, i dette tilfelle en byggvare.
Landsby i Atlasfjellene. På vei over Atlasfjellene. På vei over Atlasfjellene. Yrende folkeliv i Marrakech.
Yrende folkeliv i Marrakech. Slangetemmere i Marrakech. Slangetemmere i Marrakech. folderimage
folderthumb